Mi vár Krucsó Szabolcs Díjugrató Bajnokunkra 2018-ban?

Krucsó Szabolcs, Díjugrató Bajnokunk összegezte a 2018-as évben rá váró megmérettetéseket (a Lovasok.hu Klubban 2018. Február 07-én)

 

Kattints a Videóra és tudd meg mivel lepi meg tavasszal Krucsó Szabolcs a Lovasok.hu Klub olvasóit!

 

Krucsó Szabolcs 1977-ben született Mezőhegyesen, komoly lovas hagyományokkal rendelkező családban. 15 éves korában, a szülei Németországba küldték, hogy ott fejlessze tovább lovas tudását.

 

Több mint tíz éve szinte folyamatosan tagja a magyar válogatottnak, évekig vezette megszakítás nélkül a magyar ranglistát, amelynek jelenleg is az élmezőnyében van. Több alkalommal nyert Világkupát, számos nemzetközi nagydíj győztese és helyezettje, a lanakeni Fiatal Lovak Világbajnokságán a 7 éves kategória döntőjében 11. helyezett volt, több alkalommal volt győztes és helyezett a magyar válogatottal Nemzetek Díjában, 3.és 4. helyezéseket ért el a felnőtt Magyar Bajnokságon,számos Puissance show szám győztese (az eddigi rekordja 2 m 15 cm magasság).

 

Szabolcs feleségével Annával két gyermekükkkel, Bendegúz nevű fiukkal és Karolina nevű kislányukkal él a váli völgyi birtokán.
A lovardában elsősorban lovak képzésével, versenyeztetésével, menedzselésével és közvetítésével foglalkozik.

 

Emellett mint eredményes Lovas és Közösségteremtő embert látthatuk a 2018-as Februári Klub napunk vendégeként, ahol arról is beszélt, hogy milyen feladatok várnak még rá 2018-ban, és tavasszal mivel és hogyan lepi meg a Lovasok.hu Klub olvasóit!

 

2018.02.14. Fülöp Tamás Gábor, Lovasok.hu Klub
Forrás: www.krucso.com
Fotók: hagazsuzsi.hu www.krucso.com