Csatlakozz Magyarország legnagyobb lovas közösségének klubjába és használd ki a hihetetlen kedvezmények, extra szakmai cikkek és prémium szolgáltatások sokaságát!

A Lovasok.hu klubkártyájának elfogadóhelyeinek száma folyamatosan, dinamikusan növekszik. Klubkártyád kiváltásával nem kizárólag lovas termékek és szolgáltatások kedvezményeire válsz jogosulttá, de tagságodat az élet más területein is kamatoztathatod.

 

Minőségi alkatrészek, pezsdítő wellness szolgáltatások, a legdivatosabb ruházati termékek, exkluzív szálláshelyek és megannyi más termék és szolgáltatás egyedi, Klubkártya Tagjainkat megillető kedvezményeit használhatod ki klubkártyád kiváltásával.

Vegyél részt Magyarország legnagyobb lovas rendezvényein, nézd előkelő helyről a lovas show műsorokat és lépj kapcsolatba a lovas világ sztárjaival!

Klubkártya Tagként azon túl, hogy sok esetben díjmentesen léphetsz be a legígéretesebb lovas rendezvényekre, lehetőséget adunk hogy személyesen is megismerkedhess a legnagyobb hazai és külföldi lovasokkal. Rajtunk keresztül alkalmad nyílik belépni a kulisszák mögé!

Tedd fel személyesen kérdéseidet lovas példaképeidnek, tudd meg, miben áll a titkuk, hogy valósították meg maguk elé kitűzött céljaikat.

Tegyél szert értékes nyereményekre Klubtagjainknak szóló játékainkon!

 

Régóta szeretnél egy új nyerget? Szívesen eltöltenél egy hetet valamely távoli, romantikus helyen? Esetleg jó lenne egy vadonatúj autó boldog tulajdonosa lenni? A Lovasok.hu-nál megadjuk rá a lehetőséget! Klubkártya Tagjaink részére rendszeresen hirdetünk ki nyereményjátékokat, ahol akár Te is a szerencsés nyertesek között szerepelhetsz!

A Lovasok.hu klubkártyájának rendszerét a Lovasok.hu közösségének igénye szerint kovácsoltuk! Lovasként, lótulajdonosként bizonyára Neked is mindennél többet jelent, ha lovadat jó egészségben, boldogságban tudhatod. Klubtagságoddal lehetőséged nyílik olyan informatív tartalmak elérésére, amely ezt célt szolgálja! Saját magad válogathatod össze, melyek azok a tartalmak, amelyekben érdekelt vagy és segítünk problémáidra megoldást, kérdéseidre választ találni.

 

Régóta fennálló problémád van amire hosszú ideje kutatod a megoldást? Mindenki más javaslatot ad, de egyik sem válik be igazán? Elvesztél az interneten keringő töménytelen információ áradatban? Vedd fel velünk a kapcsolatot és szakmai csapatunk segítségével a legjobb tudásunk szerint igyekszünk megoldást találni!