Többszörözd meg visszatérő vásárlóid számát a Lovasok.hu Partnereként!

Egy önálló, klubkártya rendszer kiépítése akár több évig is elhúzódó, költséges folyamat. Nem csoda, hiszen, a kártya kiváltói egytől-egyig hűséges, visszatérő vásárlók, akikben erős bizalmat sikerült kiépíteni. Hogy lehet rajtunk keresztül mégis AZONNAL prémium kártyafelhasználó közösséged idő-energia és milliós befektetés nélkül?

 

A Lovasok.hu Klubkártya felhasználói száma dinamikus mértékben, folyamatosan növekszik, hiszen olyan prémium szolgáltatásokat, kedvezményeket és lehetőségeket ígérünk cserébe, amelyre közösségünk nyitott és fogékony. Éppen ezért kommunikációs csatornáinkon keresztül feléjük közvetített marketinges üzeneteink is kiemelkedően hatékonyan működnek.

Klubkártya elfogadóhelyként csatlakozó Partnereink a Lovasok.hu prémium minőségű célcsoportjával gazdagodnak! Klubkártya Partnerünkként nem kizárólag egy adatlapot hozunk létre számodra, ahol a látogatók számára kedvezményeidre rendezvényeidre vagy egyéb fontos üzeneteidre hívhatod fel a figyelmet, de különböző hirdetési lehetőségeket is biztosítunk külön költségek nélkül!

 

Hírlevelek, közösségi média üzenetek, banner megjelenések, SMS szolgáltatások, videós megjelenéseket nyújtunk profi kivitelezői csapatunkkal a háttérben, amelyekkel kampányaid rendre sikert aratnak!

 

Nem csupán befektetett költségeid garantált megtérülésével számolhatsz, de mindezen felül látványos eredménynövekedést is tapasztalhatsz!