Villámgyors tempó, tűpontos számítások, koncentrált figyelem, tökéletes összhang és eltökélt győzni akarás? Mindez vajon elég ahhoz, hogy lovak és lovasok sokaságát magad mögött hagyva a dobogó tetejére léphess fel? Hogyan indult bajnokaink pályafutása? Min múlik a siker? Mennyit nyom a latba a lovastudás és mennyit a ló tehetsége?

Lovasok.hu Klubkártya tulajdonosként ráadásul a rendezvények teljesen díjmentes vagy igen kedvező áron látogathatóak. Csatlakozz Magyarország legnagyobb lovasközösségének klubjához és élj az ezáltal megnyíló lehetőségekkel!

Interjúvold meg saját magad a magyar és külföldi lovasvilág szakembereit, hírességeit! Merülj bele mélyebben a lovaglás elméletébe, ismerkedj meg a leghatékonyabb tartástechnológiákkal, sajátítsd el a lovak anatómiáját vagy tájékozódj a ló egészségéről hiteles forrásból! Zártkörű szakmai rendezvényeinken nem csak páratlan előadásokon vehetsz részt, de a téma kapcsán felmerülő kérdéseidre is válaszokat kapsz.

Szakmai rendezvényeink kiváló alkalom rá, hogy első kézből tájékozódj a lovas hírességek jövőbeli terveiről, elhatározásiról, amellett, hogy elméleti lovas tudásodat is fejlesztheted és olyan kérdésekre kaphatsz választ, amelyre a világhálón nehezen vagy soha nem bukkannál rá.

 

A lovasvilág elismert szakembereinek előadásai a kezdő lovasoknak és a profi tehetségnek egyaránt hasznos információkkal szolgálhatnak. Egy-egy téma több nézőpontból kerül megvitatásra – látogatóként Te is lehetőséget kapsz rá, hogy hozzáfűzd a témához kapcsolódó álláspontodat vagy feltedd a Téged leginkább foglalkoztató kérdéseidet.

 

Szakmai napjaink ráadásul ennél még sokkal többről szólnak!

 

Azontúl, hogy érdekes előadásokon vehetsz részt, szakmai napjaink kiváló alkalom a kapcsolatok kialakítására. Tematikus előadásainknak köszönhetően az előadókon túl olyan emberekkel lesz alkalmad megismerkedni, akik könnyen azonosulnak céljaiddal, elképzeléseiddel.